missing image file

Photo 1: Športna dvorana Rogatec.

 

ŠPORTNA DVORANA ROGATEC

Športna infrastruktura: • večnamenska športna dvorana • večnamensko igrišče z umetno travo • dva igrišča za odbojko na mivki • nogometni stadion (v izgradnji).

Skupna površina športnih objektov: ca 2.500 m2. Ocenjena vrednost objektov: 4 mil. €.

Upravljavec: Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec. Naslov: Ptujska cesta 23, 3252 Rogatec. Telefon: +386 3 8186200 / e-mail: vili.buksek.zavod@siol.net
Zavod upravlja tudi z Muzejem na prostem Rogatec in dvorcem Strmol v Rogatcu. Zavod zaposluje 11 delavcev, Direktor je Vili BUKŠEK. Pri organizaciji večjih prireditev vključujemo zunanje sodelavce. Zavod upravlja in vzdržuje infrastrukturo za šport in prosti čas, izvaja letni program športa v občini, organizira športno vzgojo, interesne dejavnosti, športno vadbo, rekreativni šport, kulturno in turistično ponudbo.

Športna dvorana, Ptujska cesta 30a, 3252 Rogatec
Telefon: +386 3 5827125 / e-mail: sportna.dvorana.rogatec@siol.net

Športna dvorana Rogatec je bila zgrajena v letu 2009 v skladu z zahtevanimi standardi za organizacijo največjih tekmovanj. Površina 1800 m2, 700 sedežev na tribunah. Športni objekt obsega veliko dvorano in manjšo dvorano, namenjeno različnim aktivnostim, kot so ples, aerobika in podobno. V dvorani je urejena tudi plezalna stena. Ob dvorani je večnamensko športno igrišče, prekrito z umetno travo in dva osvetljena igrišča za odbojko na mivki. V dvorani potekajo trenutno naslednji programi: šolska športna vzgoja, športna vadba in tekmovanja v malem nogometu, košarki, odbojki in rokometu, športna rekreacija ter kulturne in zabavne prireditve.
Načrtujemo, da bo športne objekte letno obiskalo 10.000 uporabnikov in obiskovalcev.

Več informacij na strani: http://www.rogatec.net/index.asp.

V pripravi pa je samostojna spletna stran športnih objektov Rogatec.
 

missing image file

Photo 1: Velika dvorana s tribunami. Photo 2: Zgornje tribune. Photo 3: Notranjost velike dvorane.
Photo 4: Vezni hodnik. Photo 5: Večnamenska mala dvorana. Photo 6: Igrišči za odbojko na mivki.
Photo 7: Igrišči za odbojko na mivki. Photo 8: Osvetljeno zunanje igrišče z umetno travo